Vraag en antwoord Antwoorden op de meest gestelde vragen

Wanneer krijgen wij onze reisbescheiden?

Ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden met o.a. uw voucher, een uitgebreide routebeschrijving tot aan de camping, een inventarislijst en alle contactgegevens van de betreffende camping.

 

Op welke dagen kunnen wij aankomen/vertrekken ?

De aankomst- en vertrekdag is in principe op zaterdag en woensdag. In het voor– en naseizoen is het soms mogelijk om hier van af te wijken.

 

Hoe laat mogen wij in onze stacaravan/bungalowtent ?

In principe is de stacaravan/tent om 16.00 beschikbaar. Op wisseldagen hebben onze medewerkers tijd nodig om uw accommodatie gereed te maken. Van te voren is moeilijk in te schatten hoeveel tijd zij hier voor nodig hebben. Is de accommodatie vroeger dan 16.00 gereed, dan kunt u er uiteraard eerder in. Indien u ’s nachts reist en in de ochtend aankomt, dient u er dus rekening mee te houden dat de accommodatie misschien nog niet beschikbaar is.

 

Hoe laat moeten wij vertrekken?

I.v.m. het gereed maken van de accommodatie voor de volgende gasten dient u de accommodatie vóór 10.00 te verlaten. Onze medewerker ter plaatse zal met u een tijdstip afspreken m.b.t. de oplevering.

 

Mag onze hond ook mee?

M.u.v. enkele rassen (Pitbull of aanverwant, Rottweiler, Herder’s  is een hond toegestaan op Domaine la Yole maar niet op La Pierre Verrte. Wel dient u hiervoor bij aankomst het geldend campingtarief te betalen en gaan wij er van uit dat uw hond niet alleen zonder begeleiding in de accommodatie verblijft.

 

Met hoeveel personen mogen wij in een stacaravan/bungalowtent ?

De maximale bezetting per caravan/tent is een gezin van 6 personen.

 

Mag er een pubtentje bij geplaatst worden?

Een pubtentje is niet toegestaan.

 

Is een barbecue toegestaan ?

Dit is per regio verschillend. Aan de Côte d’Azur (La Pierre Verte ) is barbecuen bij politieverordening strikt verboden. Op la Yole is barbecuen ( gas ) toegestaan.

 

Moet er bij aankomst nog iets betaald worden ?

Bij aankomst moet alleen de lokale toeristenbelasting ( La Pierre Verte ) of Eco Taxe ( la Yole ) en eventueel een huisdier of extra auto verrekend worden.

( 0,80€ pppd voor personen boven 12 jaar )

 

Is er een CARAZUR medewerker aanwezig ?

Op iedere camping is een Nederlandse ( behoudens bijzondere omstandigheden ) CARAZUR medewerker aanwezig die u bij aankomst zal ontvangen en wegwijs zal maken op de camping.Tijdens uw verblijf kunt u altijd voor hulp en advies bij hem/haar terecht.

 

Moeten wij een borg betalen ?

Bij aankomst betaalt u 100 euro borg voor de accommodatie. Bij vertrek ontvangt  u de borg van onze medewerkers ter plaatse weer terug indien de accommodatie schoon en en zonder schade wordt achter gelaten.

 

Kan ik bij de boeking direct een Reis-en/of Annuleringsverzekering afsluiten?

U kunt een afzonderlijke Annuleringsverzekering en/of Reisverzekering afsluiten. Deze verzekeringen worden door ons ondergebracht bij de EUROPEESCHE. Voor meer info klik hier : www.europeesche.nl 

 

Kan ik een garantie m.b.t. een specifieke plaats op de camping krijgen?

Bij uw reservering kunt een een voorkeur opgeven m.b.t. de plaats van uw accommodatie. Indien u b.v. naast uw vrienden wilt staan of graag weer dezelfde caravan/tent als bij een vorige vakantie wilt, kunnen wij u dat 100 % garanderen. Hoe eerder u boekt hoe flexibeler wij uw reservering kunnen behandelen.

 

Zijn boxershorts toegestaan in het zwembad?

La Pierre Verte : 2021 niet toegestaan ivm Corona maatregelen.         Domaine de la Yole : niet toegestaan

 

Kunnen wij een babycampingbedje reserveren?

Omdat wij weten hoeveel plaats dit inneemt in uw auto, kunt u bij uw reservering voor kinderen tot 2 jaar gratis een babycampingbedje reserveren. Onze medewerker zorgt dat dit bedje bij aankomst voor u klaar staat.

 

Kunnen wij meerdere campings combineren?

Het is mogelijk om uw vakantie op 2 campings door te brengen en zo verschillende regio’s te ontdekken.

  • **** La Pierre Verte Fréjus

    1880 Route Departementale 4
    83600 FREJUS